Voorwaarden

Algemene voorwaarden 2020 kattenhotel 

“De Gelaarsde Kat”

Voor wie?
Het kattenhotel “De Gelaarsde Kat” is uitsluitend gericht op de opvang van katten. Honden kunnen wij helaas niet toelaten. Niet gecastreerde katers kunnen wij slechts tot een leeftijd van 8 maanden toelaten in ons kattenhotel. Bij de intake van elke kat wordt de algemene gezondheid gekeurd. Alleen katten die voldoende gezond blijken te zijn nemen wij op in ons kattenhotel.

Wat moet u meebrengen?
Bij opname dient u een geldig vaccinatiebewijs mee te brengen (kattenziekte maximaal 3 jaar oud en niesziekte maximaal 1 jaar oud), voor het welzijn van u kat en andere katten die in het kattenhotel logeren. De vaccinatie dient minimaal 2 weken vóór aanvang van het verblijf in het kattenhotel te zijn gegeven.

Daarnaast willen wij ook alle katten preventief ontvlooien en ontwormen alvorens zij het kattenhotel binnentreden. Indien u zelf geen vlooien- en/of wormbehandeling heeft gegeven, zullen wij dit bij binnenkomst doen omdat u kat altijd in een groep zal worden geplaatst. Dus ook als u kat thuis NIET naar buiten gaat en/of in aanraking komt met andere katten dient uw kat ontvlooid en ontwormd te zijn om de gezondheid van alle katten in de groep te waarborgen!

Katten die afkomstig zijn uit het buitenland dienen FIV en FeLV getest te zijn en de resultaten van de bloedtest mee te nemen naar het kattenhotel. Alle benodigdheden voor uw kat, zoals eet- en drinkbakjes, kattenbak etc., zijn in ons kattenhotel aanwezig en hoeft u niet mee te brengen.

Hotelprijs?
De prijs per kat per nacht bedraagt € 13

Voor katten met een speciaal dieet (bijv. blaasgruis, hypoallergeen, nier etc) bedraagt de prijs per kat per nacht € 13.50

Voor insuline afhankelijke katten met diabetes bedraagt de prijs per kat per nacht
€ 13.50

De kortingsregeling wordt toegepast voor:
1 of meer katten langer dan één maand: € 12.50 kat/nacht
3 of meer katten langer dan 14 dagen: € 12.50 kat/nacht

Reservering en aanbetaling?  
U bent verzekerd van een plaats in ons kattenhotel wanneer u een aanbetaling doet van € 26 op IBAN NL82RABO0306569795 / BIC RABONL2U t.n.v. Sterkliniek Maastricht B.V. o.v.v. reservering kattenhotel van (datum brengen) …..tot……(datum ophalen).

Advies is om tijdig te reserveren, vooral tijdens de schoolvakanties. Wij zijn het hele jaar geopend voor het verblijf van uw kat, met uitzondering van de maand november 2020.

Annulering?
Teruggave van het reserveringsgeld geschiedt zonder uitzondering: Bij ziekte, ongeval of overlijden van de kat vooraf aan het verblijf.  Bij ziekte, ongeval of overlijden van de eigenaar of familie in de eerste graad. Bij weigering van opname van uw kat in het kattenhotel i.v.m. gezondheidskeuring.

Ziekte?  
Ons kattenhotel stelt zich ten doel uw kat een optimale verzorging te geven. Ondanks dat kan het toch voorkomen dat uw kat ziek wordt. Wanneer uw kat medische hulp nodig heeft kunnen wij direct een beroep doen op Sterkliniek (dierenartsen) Maastricht, die aan ons kattenhotel verbonden is. Wij maken u erop attent dat u als eigenaar altijd verantwoordelijk blijft voor alle hieruit voortvloeiende kosten. Wanneer u reserveert voor uw kat in ons kattenhotel, geeft u te kennen met bovenstaande voorwaarden in te stemmen.

Verzorging, gezondheid en het welzijn van de hotelgasten staan hoog in het vaandel!

Daphne en Jeroen Kusters-Stapert
De Beente 28,  6229 AV Maastricht (Heugem wijk 29)
t 043-3212119 (ma t/m vr van 9.30-12.00uur)
e: klik hier om een bericht te sturen
w: www.kattenhotelmaastricht.nl (reserveringsformulier)

Openingstijden:
Uitsluitend op afspraak:
Maandag t/m vrijdag: 13.00-14.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen: gesloten voor het brengen en ophalen van katten (zie feestdagen kalender onder kopje “openingstijden”)

Let op!  Het kattenhotel is de gehele maand november 2020 gesloten.